Galtsuttaja.com-osoitteen alaisuudessa kehitetään uutta yhteisöpalvelua. Palvelu on ensisijaisesti nuorisolle suunnattu ja se tulee sisältämään vastaavia ominaisuuksia, mitä löytyy muista tämän päivän yhteisöpalveluista.
Palvelu on suunniteltu erityisesti niille, jotka käyttävät lähes päivittäin yhteisöpalveluita, kuten Facebookia tai IRC-Galleriaa ja haluavat käyttää selkeää ja monipuolista palvelua yhteydenpitoon ja muihin sosiaalisen median tarjoamiin ominaisuuksiin. Haluamme korostaa sitä, että käyttäjät saavat osallistua palvelun kehitykseen, eikä mitään kehitysideaa jätetä huomiotta. Palvelun julkaisupäivää on toistuvasti jouduttu myöhentämään uusien ominaisuuksien kehityksen takia. Keskeneräistähän ei kannata julkaista. Virallista nimeäkään ei ole vielä päätetty.
Tavoite on saada palvelun ensimmäinen versio julkaistua vuonna 2014.
Listasimme muutamat pääperiaatteet, minkä mukaan palvelua kehitetään tällä hetkellä ja tullaan ylläpitämään tulevaisuudessa. Pääset lukemaan ne tästä
Haluatko mukaan projektiin?
Galtsuttaja.com etsii tiimiinsä monenlaisia osaajia; graafikoita, uusien ominaisuuksien kehittäjiä sekä vanhojen parantajia. Emme hae alan ammattilaisia, vaan luovia aloittelijoita, joilla on paljon ideoita ja halu kehittyä ja kehittää jotain isompaa projektia. Jos koulutodistuksessasi lukee 10 äidinkielen kohdalla, myös sinulle löytyy varmasti tekemistä. Töitä tehdään sitä tahtia kuin ehditään ja paineita ei tarvitse ottaa. Palkkaa emme pysty maksamaan, koska palvelu tulee olemaan ilmainen, eikä kerää rahaa millään ominaisuudellaan.
Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen kehittäjähakemuksesi osoitteeseen yllapito@galtsuttaja.com

T: Galtsuttaja.comin ylläpito ja sivuston luoja (Janne Huhtamäki)
Yhteydenotot: yllapito@galtsuttaja.com tai ennen palvelun julkistamista: jahu91@suomi24.fi